Info Festivalterrein

Welkom bij ons festival.

Welkom bij ons festival.

Locatie
Maastricht, Wittevrouwenveld.
Straten: Frankenstraat, Edisonstraat en Voltastraat.

Toegang: Gratis!

Hoe vindt u de weg op het festivalterrein?
U kunt gebruik maken van de plattegrond.

Een hapje en een drankje?
Diverse exotische hapjes zijn verkrijgbaar op het cultuurplein. Voor de bekende hapjes kunt u terecht op de braderie. Frisdrank en bier worden aangeboden bij de diverse drankstands. Bij die stands kunt u alleen met bonnen betalen. Bonnen zijn verkrijgbaar bij de kassa’s. De kassa’s staan in de buurt van elk podium.

Alleen plastic bekertjes
Wij gebruiken geen glaswerk en blik vanwege het gevaar voor kinderen. In de drankstands zijn frisdrank en bier alleen verkrijgbaar in plastic bekertjes. Help ons het terrein schoon te houden. Maak gebruik van de afvalbakken die overal op het terrein te vinden zijn.

Bonnenkassa’s
De kassa’s staan in de buurt van elk podium. Ze hebben twee functies. U kunt er bonnen kopen voor een drankje en u kunt er terecht met al uw vragen over het festival. En ook voor meldingen zoals gevonden of verloren voorwerpen enz. Het gratis programma is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Dank voor uw medewerking!
Ons uniek festivalterrein bestaat uit een aantal straten en pleintjes in de wijk Wittevrouwenveld. U en wij zijn te gast bij buurtbewoners. Beloon die gastvrijheid door gebruik te maken van de afvalbakken. Alvast bedankt voor uw medewerking!

De 100 vrijwilligers wensen u een mooi festival!